Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[problem] Raspberry Pi 2 - Openelec installation issues
#1
I set up my 16gig sd card following the instructions given on this site: 
http://www.htpcbeginner.com/install-open...2-windows/
Right now my FAT partition is 1/2 full and my 2nd data partition ext4 says it is 0% used.
I've installed and few repos and addons so I'd expect the 2nd partition to be slightly used.
What is the reason that the 2nd partition shows no usage?
I'm not sure if it is working correctly and want to make sure before I do a lot more setup and end up having to hose everything and start over.
I'm extremely new to this Rasp Pi 2 / Openelec stuff so please keep it simple.

BTW, I had tried writing the Openelec .img file to my sd card first, but it didn't seem to utilize the entire 16 gig card.  I'm not sure why that would happen either.

Thank you very much for any help provided.
Reply
#2
(12-08-2015, 06:37 PM)leggy Wrote: I set up my 16gig sd card following the instructions given on this site: 
http://www.htpcbeginner.com/install-open...2-windows/
Right now my FAT partition is 1/2 full and my 2nd data partition ext4 says it is 0% used.
I've installed and few repos and addons so I'd expect the 2nd partition to be slightly used.
What is the reason that the 2nd partition shows no usage?
I'm not sure if it is working correctly and want to make sure before I do a lot more setup and end up having to hose everything and start over.
I'm extremely new to this Rasp Pi 2 / Openelec stuff so please keep it simple.

BTW, I had tried writing the Openelec .img file to my sd card first, but it didn't seem to utilize the entire 16 gig card.  I'm not sure why that would happen either.

Thank you very much for any help provided.

How did you find out that your 2nd partition is 0% used (what software, what OS, etc.).  If installed correctly you will have some data in the second ext4 partition.
Reply


Forum Jump: